DONORS

Mis RomkinjaMis Romkinje u Puli

Pula je bila domaćin kulturne manifestacije izbora za Miss Romkinje Hrvatske 08. 05 2011, glazbeno-scenskog spektakla koji je organizirala Udruga Roma Istre. Na natjecanju su bile djevojke iz Zagreba, Pule, Slavonskog broda, Međimurja - Donjeg Vidovca.
Prije svega, ovakva manifestacija distinguished iwc fake watches je postala tradicionalna koje se svake godine održava na isti dan u čast ispraćaja romskog tradicionalnog praznika Đurđevdana /Hederleza.
Manifestacija se održala u klubu Zen/Ludnica, dok je svirao puhački orkestar braće Durmišević iz Skoplja.
Miss Romkinja je započeo sa tradicionalnom pjesmom Đurđevdan te su cure izašle u prvom izdanju u tradicionalnoj nošnji i otplesali tradicionalni ples Roma nakon toga su izašli još dva puta u slobodnoj odjeći za kraj.
Na manifestaciji za izbor miss Romkinja elegant copy omega de ville 2011 bili su prisutni Saborski zastupnik Roma i 11 ostalih nacionalnih manjina g. Nazif Memedi, Predsjednik Udruge Roma iz Maribora g. Bećiri, predstavnik osiguranja g. Frank, Predsjednica Udruge žena Romkinja «Bolja Budućnost» gđa. Ramiza Memedi, te ostali uzvanici.
Žiri koji se sastojao od 5 članova jednoglasno su izabrali za miss Romkinja 2011 godine gđicu. Silvana Osmanović iz Zagreba.